Akció

Piercing golyók akrilból, átlátszó kővel

Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető

Regular Price: 580,00 Ft

Most csak: 174,00 Ft

További Információ
További Információ
Termékszám Ball-7
Darabszám 1 db
Vastagság 1.6 mm.
Anyag Akril
Golyó mérete 6 mm.
Elállási jog Igen
Vélemények
Customer Reviews (3)
Szép!
Értékelés
Hihetetlenül szépek, könnyű használni és nem esik ki! Nagyon jó használni és sosem volt problémám velük :D
Ajánlom
Véleményezte: Beate
Tökéletes a köldökömbe
Értékelés
Kettőt vettem belőlük, tartaléknak a köldök piercingemhez, és tökéletesek. Pont akkorák, mint amekkorát szerettem volna, ami kicsit nagyobb mint az átlagos, és nagyon jó a minőségük. Véleményezte: Nanna Jepsen
Praktikus
Értékelés
Nagyon praktikus és könnyű megvenni. És az ára is jó. Mindig jó a nagy választék. Véleményezte: Mette Vibeke Hansen
Írd le véleményedet
Értékelés: Piercing golyók akrilból, átlátszó kővel
Hogyan értékeled ezt a terméket? *
  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Értékelés
Vásárlóink képei

Szerezz be egy 10%-os kedvezményre jogosító kupont, amit a következő rendelésednél használhatsz fel. Mindössze annyit kell tenned, hogy feltöltessz egy képet a korábban nálunk vásárolt termékeidről.

Vásároltál nálunk, és megszeretnéd mutatni másoknka? Akkor itt lehetőséged van három darab kép feltöltésére. Ha ékszerekről van szó, akkor egyértelműen olyan képet tölts fel, amin hordod az ékszert.
Ennek az oldalnak a célja, hogy meghozd a többi vásárlónak a kedvét a szóbanforgó termékre, úgyhogy előnyben részesítjük a jóminőségű képeket.

Emailben küldünk egy 10%-os kupon kódot, minden elfogadható képért.

Szállítás

A BodyMod.hu-nál arra törekszünk, hogy vásárlóink elégedettek és boldogak legyenek. Akkor lesz valaki elégedett és boldog, ha jó élményt szerez. Ezért kínálunk egy napos szállítást, és 30 napos elállási jogot vásárlóinknak. Az egyetlen elvárásunk az, hogy a visszatérintendő terméket ne vedd ki az eredeti, zárt csomagolásból, hiszen nemértékesíthetünk újra használt ékszereket.
Ne feledd, hogy ha megrendelésedet időben leadod, akkor csomagodat még aznap feladjuk (munkanapokon, hétfőtől péntekig). Ha több mint 6.200 Ft-ért vásárolsz, akkor a szállítás ingyenes.
Átlában standard levélként adjuk fel a csomagokat, így nem kell azon izgulnod, hogy otthon leszel-e, amikor megérkezik csomagod. - A csomagot egyenesen a postaládádba kézbesítik, úgyhogy bizonyosodj meg arról, hogy a rendeléskor megadott név tisztán és egyértelműen szerepel a postaládán. Kérünk, hogy arra is legyél figyelmes, hogy a címet pontosan add meg.

Ha kérdésed van a szállítással vagy visszatérítéssel kapcsolatban, akkor ne fogd vissza magad. Vedd fel velünk a kapcsolatot kapcsolat felvételi űrlapunkon keresztül - Egy leadott rendeléssel kapcsolatban van szükséged információra? Akkor add meg rendelési számodat, hogy minél gyorsabban tudjunk segíteni.

Upload images for this product