NYÁRI KIÁRUSÍTÁS

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...

Mellbimbó clicker csillogó köves szegéllyel-22%

3954 Ft Olcsóbb mint 5069 Ft -22%
Raktáron

Amint kiszúrattad mellbimbó piercingedet, lefogadjuk, hogy rögtön szeretnél bele valami csinos ékszert. Vess hát egy pillantást erre a stílusos mellbimbó clickerre, amelynek kapcsos zárja rendkívül egyszerűen használható, nem kell bonyolult szárral bajlódnod.

A mellbimbón áthaladó szár orvosi acélból készült, amely tartós és strapabíró anyag, nem hajlamos rozsdásodásra vagy kopásra. Az orvosi acél fémes, szinte fehér színű, hosszú ideig sértetlen marad, emellett pedig nem halványul el, mint az ezüst vagy az arany. Az ékszer ezüst, arany vagy vörösarany színekben kapható.

A piercing alsó szegélye apró kövekkel van kirakva, amelyek úgy ragyognak, akár az égen a csillagok. Két sorban helyezkednek el, követve az ékszer félhold alakját. Fehér, rózsaszín vagy türkíz színek közül választhatsz, amennyiben az ezüst változatot vásárolod meg. Az arany és vörösarany modelleknél a kövek fehér színűek.

Siess és rendeld meg még ma kedvenc színedben a mellbimbó piercinget. Itt a BodyModnál mindennap adunk fel csomagot, így nem kell sokat várnod új ékszeredre.

Részletek
NévMellbimbó clicker csillogó köves szegéllyel
SKUNipple-73
Szárvastagság1.6 mm.
Zár típusaKapocs
TípusMellbimbó clicker
ElhelyezkedésMellbimbó
Hossz12 mm.
AnyagOrvosi acél
Ragasztott a termék?Igen
Bevonat típusaStandard bevonat
Darabszám1 db
Másodlagos anyagSárgaréz
Bevonatos az ékszer?Igen, a medál
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Mellbimbó clicker csillogó köves szegéllyel
Értékelésed:
Mellbimbó clicker csillogó köves szegéllyel