• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

14 Item(s)

oldalanként

14 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Láthatatlan piercingek - találd meg láthatatlan piercingedet nálunk

A láthatatlan piercingek nem igazi ékszerként vannak kategorizálva, hiszen használatuk csak egy ideiglenes alternatíva arra az esetre, ha valamilyen oknál fogva nem viselhetsz piercinget. Például ha olyan munkahelyen dolgozol, ahol nem megengedett a piercingek látható helyen való viselése, akkor egy láthatlan piercing lehet a megfelelő megoldás számodra.

A "láthatatlan" piercingek általában a népszerű PTFE vagy szilikon anyagokból készülnek, hiszen ezen anyagok rugalmassága biztosítja a piercingek zökkenőmentes kezelését/használatát. Ezek az anyagok azért is tökéletesek, mert lehetővé teszik olyan piercingek gyártását, amelyek alig láthatóak - az átlátszó anyag miatt. A láthatatlan piercingek általában átlátszó vagy bőrszínű anyagból készülnek, annak érdekében, hogy a lehető legkevésbé legyenek láthatóak. 

Láthatatlan nyelv piercingek

A nyelv piercing eltakarására szolgáló piercingjeink azok számára ideálisak, akik nem szeretnék, hogy piercingjük látszódjon szájuk mozgatása közben. A BodyMod.hu-n láthatatlan piercingek hatalmas választékát találhatod. Átlátszó anyagból készült termékeink kitűnőek a nyelv piercingek "eltakarására". Láthatatlan nyelv piercingjeink végei le- és felcsavarhatóak, ami biztosítja hogy piercinged nem esik ki.

Az átlátszó piercing szárak nagyon népszerűek

A nyelv piercingek eltakarását szolgáló termékeink mellett az átlátszó piercingszárak is kínálatunk részét képezik, amelyek fantasztikusak. Tehát ha el szeretnéd rejteni a piercingedet, vagy megszeretnéd tartani köldök piercingedet terhességed alatt is, akkor átlátszó piercingszáraink a megfelelő megoldás számodra.

Mivel ezek a piercingszárak egy rugalmas és átlátszó anyagból készülnek, PTFE, ezért mások számára alig lesz látható piercinged. A PTFE anyagból készült piercingek használatakor nem kell a repülőtéri fémdetektoroktól vagy az MRI-vizsgálatoktól tartanod. Az ebből az anyagból készült piercingek nem okoznak allergiát, és nincsenek negatív hatással a környezetre.

Iratkozz fel az RSS Feed-re