NYÁRI KIÁRUSÍTÁS

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...

Köldök piercing 14 karátos aranyból, csillogó köves kulcs medállal

109199 Ft
Raktáron

Semmi nem illik jobban egy magabiztos, minőségcentrikus nőhöz, mint egy csodálatos, elegáns köldök peircing, ami természetesen csakis a legjobb alapanyagból készült. A fenti képen látható modell egy nagyon igényes, rendkívül részletesen kidolgozott darab, amin egy kis szexi szimbolika is helyet kapott. Az ékszert díszítő kincstári kulcs medál ugyanis a legféltettebben őrzött kincsekhez nyitja meg a kapukat. :)
A kulcs apró csillogó kövekkel van telerakva, ami amint fény éri fantasztikus csillogásba kezd. Még a kulcs fogai is láthatóak a dizájnon, a kulcs tetejét pedig a kincstárat jelképező korona díszíti, ami három ragyogó, csepp formájú kőből épül fel. Ezek a kövek természetesen fixen rögzítve vannak, nem fognak elmozdulni, így nem tudod véletlenül elveszíteni őket.
Mivel a kulcs medál szabadon lóg az alsó golyót díszítő kőről, ezért követni fogja majd tested mozgását és ez természetes dinamikát ad az ékszernek.
Ahogy írtuk, alapanyaga kiváló, hiszen valódi 14 karátos aranyból készült és azt te választhatod ki, hogy a klasszikus sárga arany vagy elegáns fehér arany opciót szeretnéd megvásárolni. A kövek ettől a választástól függetlenül mindig áttetszőek maradnak majd.
Részletek
NévKöldök piercing 14 karátos aranyból, csillogó köves kulcs medállal
SKUBelly-104
Szárvastagság1.6 mm.
Zár típusaKülső menetes
TípusKöldökrúd medállal
ElhelyezkedésKöldök
Hossz10 mm.
Golyó mérete4.5 mm.
Alsó golyó6 mm.
Ragasztott a termék?Igen
Darabszám1 db
Teljes hossz53 mm.
Medál hossza33 mm.
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Köldök piercing 14 karátos aranyból, csillogó köves kulcs medállal
Értékelésed:
Köldök piercing 14 karátos aranyból, csillogó köves kulcs medállal