• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

18 Item(s)

oldalanként

18 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Organikus tunnelek

Az organikus tunnelek mostanában nagyon népszerűek lettek. Az organikus anyagból készült ékszerek főleg azok között lett népszerű, akik szeretnének kitűnni anyag választásukkal. A továbbiakban többet megtudhatsz az organikus anyagból készült tunnelekről, előnyeikről és hátrányaikról. .

Szép és természtes anyagok

Nagyon sokan szeretik az organikus tunneleket anyaguk miatt. Az organikus tunnelek nem csak fából készülnek. Az olyan anyagok, mint a szaru és csont is gyakran használt anyagok a tunneleknél. Az organikus anyagból készült tunnelek nagyon egyedi ékszerek. Az organikus anyagból készült ékszereket nehéz lemásolni. Nincs két fa a világon, amely teljesen ugyanolyan lenne, ezért 100%-ban biztos lehetsz abban, hogy tunneled teljesen egyedi lesz, ha fa, szaru vagy csont anyagot választassz.

A BodyMod.hu-n organikus anyagokból készül tunnelek hatalmas választéka áll rendelkezésedre

A BodyMod.hu-n nagy választékban kínálunk olyan tunneleket, amelyek organikus anyagból készültek. Többek közt olyan tunnelek találhatóak nálunk, amelyek fából, szarulból vagy csontból készültek. Olyan speciális tunneleink is vannak, amelyek vizibivaly szarvból készültek - ennél biztos nem találsz egyedibbet.

Organikus tunneleinket azoknak ajánljuk, akik ki szeretnének tűnni a tömegből. Emelett jó érzés olyan tűgítót viselni, amely 100%-ban egyedi.

Mit érdemes tudni az organikus tunnelekről

Az organikus tunnelek legnagyobb előnye az, hogy egyetlen organikus anyagból készült tunnel sem néz ki ugyanúgy, mint a többi. Az organikus anyagokból készült tunneleket nem egyszerű (szinte lehetetlen) lemásolni. Például ha fából készült tunnelt választassz, akkor biztos lehetsz benne, hogy nincs másik ember, akinek pont ugyanolyan tunnelje lenne, mint neked. Ugyanez igaz a szaruból vagy csontból készült organikus tunnelekre.

Egy másik egyértelmű előnye az organikus anyagból készült tunneleknek, hogy ezek az anyagok nem gátolják meg a bőrt a lélegzésben. Ez az előny különösen igaz a fából készült tunneleinkre. Mivel a fa televan különböző méretű pórusokkal, a bőröd számára is egyszerűbb lesz a lélegzés., így elkerülheted a kellemetlen szagokat.   

Az organikus anyagok egyetlen hátránya az, hogy ezeket nem szabad használni a gyógyulási időszakban. Az organikus anyagok felszívják a nedvességet, így nem jó ötlet ezeket használni, amikor sebed még nem gyógyult be teljesen és levedzik.