• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

18 Item(s)

oldalanként

18 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Akrilból készült tunnelek

Fültágításon gondolkodsz, vagy már el is kezdted? Akkor lehet hogy pont egy akril tunnelre van szükséged. Egy akril tunnel jelentősen eltér fémből készült társaitól. Egy akril tunnel sokkal kellemesebbé teheti fültágításodat, ha például nem szereted a nehéz súlyt a füleden.

A továbbiakban többet olvashatsz az akril tunnelekről. Többek közt nagy akril tunnel választékunkról tudhatsz meg többet.

Akril tunnelek hatalmas választéka

A BodyMod.hu-n akril tunnelek hatalmas választéka áll rendelkezésedre. Rengeteg akril tunnelünk van különféle színekben és különféle motívumokkal. Ennek az az oka, hogy a legjobb körülményeket akarjuk megteremteni számodra a megfelelő tunnel kiválasztásához. Az akril tunnelek nagyon népszerűek a fültágítás kedvelői közt, hiszen az akril egy nagyon könnyű anyag. Ha kezdő vagy fültágítás terén, akkor az akril lehet e megfelelő választás számodra. Mindig nehezebb anyagra válthatsz, ha már jobban hozzá szoktál a füledben lévő tunnelhez.

Akril tunnelek rengeteg színben

Mint már említettük, akril tunneleink tengernyi színben elérhetőek számodra. Hatalmas színválasztékunk lehetővé teszi számodra, hogy olyan színű tunnelt válassz, amely nem sokaknak van. Ez azt is jelenti, hogy egyedivé teheted tágítódat, egy teljesen egyedülálló színű tunnellel.

Ha szereted váltogatni stílusodat, akkor egyszerűen vásárolhatsz több különböző színű tunnelt. Így kedved szerint cserélgetheted a színeket. Akril tunneljeinkkel számtalan lehetőséged van tágítód egyedivé tételére.

Mi az az akril tunnel? 

Ha még nem volt akril tunneled, akkor nem biztos hogy teljesen tisztában vagy vele, hogy mi si az az akril tunnel. Egyszerűen, ez egy akrilból készült fültágító, lyukkal a közepén.

A tunneleket sok féle anyagból készíti, mint pl. fa, csont, szaru, orvosi acél, szilikon, és az akril tunnelek esetében, akril. Az akril előnye az, hogy könnyen hajlítható és mozgatható, így használatuk nagyon könnyű. Ezen felül az anyag nagyon könnyű, mondjuk egy fém tunnelhoz képest, így biztosítva egy kényelmesebb tágító élményt.

Ne felejtsd el tisztán tartani fóltágítódat a megfelelő ápolószerek használatával, különösen akkor, amikor kicseréled tunneledet. Ha ezt nem teszed meg, a bőröd begyulladhat vagy elfertőződhet.