• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

27 Item(s)

oldalanként

27 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Taperek fültágításhoz

Szeretnél belevágni a fültágításba? Akkor válaszd tapereinket. A taper az általában egy kúp alakú rúd, amelyet fültágításra használnak. Ha kiszeretnéd tágítani fülcimpádat, akkor egy taper a tökéletes megoldás számodra. A taperek többféle méretben kaphatóak, így lehetőséged van az általad kívánt méretre tágítani füled.

A továbbiakban többet megtudhatsz a taperekről és taper kínálatunkról. Azt is elmondjuk, hogy hogyan is zajlik a taperrel való fültágítás.

Taperek óriási választéka a BodyMod.hu-n

A BodyMod.hu-n taperek széles választékával várunk. Rengeteg színben és formában érhetőek el tapereink. A taperek nem feltétlenül kúp formájúak: spirál-, ívelt kúp, és félhold formában is kaphatóak. A félhold alakú tapereket c-tapernek is szokás nevezni.

A tapereink mind kiválló minőségűek. Vásárlóink számára a legjobb tapereket szeretnénk biztosítani. A magas minőség ellenére áraink alacsonyak. A BodyMod.hu-n alacsony áron és remek minőségben vásárolhatod meg új taperedet.

Mi is pontosan a taper?

A taper az általában egy kúp formájú rúd, melynek hossza 2 és 8 cm között mozog. A rúd egyik vége vastag, amíg másik végének átmérője kicsi. Mint már korábban említettük, a taper spirál és félhold formájú is lehet. A taperek leggyakrabban akrilból készülnek, mivel az akril nagyon könnyű anyag, nem tartalmaz nikkelt, és gyártása is olcsó. Gyakran láthatóak még orvosi acélból, fa, szaru, csont és üvegből készült taperek is. A legtöbb taper vásárlása esetén 2 o-karika is jár a taperhez, amely megakadályozza annak fülből való kiesését. Bár nem mindig szükséges ezeknek a karikáknak a használata, ez ízlés kérdése, és hogy milyen fültágítási módszer mellett döntünk.

Így tudsz taperrel fület tágítani

Mielőtt nekiállnál a taperrel való tágításhoz, bizonyosodj meg arról, hogy sebed teljesen begyógyult. Ha sebed még nem gyógyult be 100%-osan, akkor várnod kell a taper behelyezésével. Amikor a lyuk meggyógyult, akkor egyszerűen helyezd be a taperedet a füledbe. Fontos hogy a tapered vastagsága a szélesebb végén nagyobb, mint a füledben lévő lyuké.

Egy jó tanács: Mielőtt behelyeznéd a tapert, jó ötlet lehet egy fürdő keretében jól megmaszírozni a füledben lévő lyukat. A meleg vízzel való maszírozás puhává teszi füled, így a taper behelyezése egyszerűbb lesz.

Amikor a taper a helyére kerül, a lyuk a  füledben nagyobb lesz. Ez azt jelenti, hogy mostmár behelyezheted plugodat vagy tunneledet, hogy megtartsd a lyuk méretét. A BodyMod.hu-n olyan krémet is találhatsz, mely segítségedre lehet a taper felhelyezésénél.