• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

2 Item(s)

oldalanként

2 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Szilikon plugok fültágításhoz

A szilikonból készült plugok, a plugok egyik legnépszerűbb típusa. A szilikon anyag nagyon rugalmas, ami azt jelenti, hogy az ebből az anyagból készült plugok kezelése egyszerűbb - például amikor a helyére szeretnéd igazítani a fülcimpádban az ékszert. A rugalmas anyag kényelmes fogást is eredményez, mely egyszerűvé teszi a plug felhelyezését és eltávolítását.  A BodyMod.hu-n rengeteg plugot találsz, megfizethető árakon.

A továbbiakban többet megtudhatsz a szilikon plugokról, és többek közt arról, hogy miben tér el a szilikon a többi anyagtól. Továbbá azt is elmagyarázzuk, hogy miért olyan népszerűek a szilikonból készült plugok.

A szilikon plugok előnyei

Sokak szerint a szilikon plugok tökéletesek a fültágításhoz. Ez azért van, mert a szilikon plugok behelyezése egyszerűbb rugalmasságuk miatt. Csak el kell hajlítani a plug szélét, és már a helyén is van. (Amikor elhajlítjuk a plug szélét, akkor kissebb lesz, így egyszerűb behelyezni a fülbe). Amellett hogy a szilikon rugamas, puha is. Ez annyit jelent, hogy a szilikonból készült plugok kényelmesebbek a  fül számára. Például amikor alszol, szinte nem is fogod érezni az ékszert a füledben, rugalmassága és puhasága miatt. Ezzel szemben ha fém- vagy fa plugod van, nem meglepő, hogy irritáció léphet fel amikor a fül találkozik a párnával.

Jó tanács szilikon plugokhoz

Ha tágítód még nem egyógyult be 100%-osan, akkor nem szabad szilikon plugot használnod. A szilikontól a bőr nem tud megfelelően lélegezni. A sebnek levegőre van szüksége, ezért várnod kell a szilikon plug behelyezésével.

Mivel a szilikon plugon keresztül nem tud olyan egyszerűen lélegezni a bőr, mint például a fa plugok esetében, ezért a tágítód bebüdösödhet. Ezért fontos hogy rendszeresen és alaposan tisztítsd fültágítódat, amellett hogy a gyulladást is elkerülheted. A BodyMod.hu-n rengeteg ápolószert találsz, amelyek tökéletesek a tágítók tisztítására. Többek közt a Smelly Gelly-t tudjuk említeni, mely megakadályozza a szilikon plug használata esetén fellépő kellemetlen szagok képződését. Továbbá a Holey Butt'r-t tudjuk ajánlani, mely szintén remek a kellemetlen szagok ellen. Ami még előny a szilikon anyagoknál, hogy ellenálnak a víznek és más tisztítófolyadékoknak. Ez azt jelenti, hogy a szilikon anyag tökéletes körülményeket biztosít plugod tisztán tartásához, így nem feltétlen kell kivenned plugodat, amikor fürdessz, vagy amikor belecsobbansz egy medencébe.