• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

37 Item(s)

oldalanként

37 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Akril plugok fültágításhoz

Szeretnél egy szép ékszert fültágítódhoz? Akkor vásárolj egy plugot. A BodyMod.hu-n sokféle akril plug közül választhatsz, többek közt sötétben világító akril plugok közül is. Így ha legközelebb bulizni mész az új, sötétben világító pluggoddal a fületben, biztosított a rádszegeződő figyelem.

A továbbiakban többet olvashatsz akril plugjainkról. Többek közt arról, hogy miért jó egy akril pluggal kezdeni, ha fültágításon gondolkodsz. Továbbá olvashatsz a higiéniáról, mely nagyon fontos, ha fültágítót szeretnél. 

Miért jó egy akril pluggal kezdeni?

Ha fültágításon gondolkodsz, akkor előnyös, ha egy akrilból készült pluggal kezdessz. Az akril egy nagyon könnyű anyag, például az orvosi acélhoz képest. A kezdetekben kellemes lehet, hogy nem nagy súly lóg a füledben. Az akrilnak hátránya is van, mégpedig az, hogy felszívja a folyadékot. Ezért meg kell várnod, hogy a füled ne leveddzen, mielőtt egy akril plugot helyeznél be. 

A BodyMod.hu-n akril plugok széles kínálatát megtalálod

A BodyMod.hu-n rengeteg plugot vásárolhatsz különböző színekben, anyagokból és díszítésekkel, elérhető áron. Olcsó áraink nem jelentik azt, hogy a termékeink minősége is alacsony. Termékeink mindig kiválló minőségűek, ebben nem kötünk kompormisszumokat.

Plug kínálatunk széles. Többek közt vásárolhatsz akril, orvosi acél, szilikon és organikus anyagból készült plugokat is. Kínálatunk sokfélesége biztosítja, hogy mindenki megtalálja a stílusához illő plugot. Nézd meg nagy akril plug kínálatunkat, és inspirálódj.

Ne felejtsd a higiéniát

Ugyanúgy, mint más piercingeknél, a plugoknál is fontos hogy körültekintően megtisztítsd fültágítódat. Ha nem figyelsz oda a higiéniára, megkockáztatod fültágítód elfertőződését. Ebben az esetben a fültágítót el kell távoltítani, amíg a seb be nem gyógyul. Nézd meg ápolószereinket a jó higiénia biztosításának érdeképen.