NYÁRI KIÁRUSÍTÁS

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...

Fül piercing szív alakban, szív alakú kővel

2349 Ft
Raktáron

Ha beszerzed ezt az ékszert, egyszerre két szívet is kapsz! Ennek a fülpiercingnek a különleges kialakítása abban rejlik, hogy a szív formán még egy szív alakú kő is díszeleg. Az ékszer szélessége 11mm, magassága pedik 9 mm. A kis ékkő méretei: 4 x 4 mm, és amint az a képen is látszik, a karika kizárólag a jobb fülbe van tervezve, mivel a szív csak a fülbevaló első felén látható.

Szinte bármelyik fülpiercingedben viselheted ezt az ékszert, akár tragus, helix vagy daith piercingként is hordható. Annak ellenére, hogy a tragus piercing a legtrendibb, a daith piercing is egyre népszerűbbé kezd válni. Ez persze annak is köszönhető, hogy az utóbbi időben kiderült, hogy ez a piercing bizonyítottan segít a migrénes fejfájás csökkentésében - ezért sok helyen migrén piercing néven terjedt el. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy semmilyen körülmények között nem ajánljuk azt, hogy magadnak szúrd a piercinged! Ezt hagyd inkább mindig egy professzionális piercerre!

Ez a szív alakú ékszer különböző színekben érhető el, így választható az anyag színe és a kő is. Válaszd ki a számodra leginkább vonzó darabot a legördülő lista segítségével.

Részletek
NévFül piercing szív alakban, szív alakú kővel
SKUEar-30
Szárvastagság1.2 mm.
Zár típusaCsavaros
TípusFülpiercing
ElhelyezkedésHelix, Forward helix, Daith
AnyagSárgaréz
Kő típusaCirkónia
Ragasztott a termék?Igen
Bevonat típusaStandard bevonat
Darabszám1 db
Bevonatos az ékszer?Igen, az egész ékszer
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Fül piercing szív alakban, szív alakú kővel
Értékelésed:
Fül piercing szív alakban, szív alakú kővel