Egyszerű végtelen karika

Elérhetőség: Raktáron

610,00 Ft
Produktbeskrivelse
Részletek

A végtelen karikákat általában egy kis kapoccsal lehet nyitni és zárni, amely része magának a karikának. Eleinte bosszantó lehet a karika bezárása, amikor felteszed piercingedbe. Különösen ha a fülbe kell behelyezni és a karika pici.
A végtelen karika ezen egyszerűsített változatával sokkal egyszerűbb az ékszer felhelyezése. A karika egy darab fémből áll, melyen van egy picike nyílás. Ezt egy hosszú fém huzalból készítik, amelyet körbetekernek egy olyan hengeren, amelynek ugyanakkora a mérete mint a karikának. Amikor elkészült ez a spirál, akkor végeg egy nyílást vágnak rajta, így szétválasztva a karikákat. Arra figyelj, hogy a kisebb vastagságú gyűrűk a nyílás végénél élesek lehetnek. Felhelyezésnél a karika nyílását kicsit el kell hajlítani, így egy twister karikára fog hasonlítani. Miután felhelyezted a karikát, csak nyomd össze, hogy újra karika formája legyen. Minél vékonyabb a karika és minél nagyobb az átmérője, annál egyszerűbb szétnyitni.

A karika több méretben és színben kapható, attól függően, hogy hova szeretnéd használni. Például ha egy tragus piercinghez szeretnéd használni, akkor válaszd a 6 vagy 8 mm-es átmérőjű karikákat. Ajak piercingekhez használ 8-10mm-es átmérőjű karikát, attól függően hogy milyen vastagok az ajkaid.

További Információ
További Információ
Termékszám Ring-76
Darabszám 1 db
Anyag Orvosi acél
Bevonatos az ékszer? Igen, az egész ékszer
Bevonat típusa Ion-bevonat
Elállási jog Igen
Vélemények
Customer Reviews (16)
Tökéletes!
Karakter
Jó minőség, jó áron! :) Véleményezte: Zsuzsa
Az egyszerű is jó
Karakter
Ezt a karikát egyszerű betenni, kicsit nehezebb lezárni anélkül, hogy ferdének nézne ki, az volt az egyetlen problémám. Egyszerűbb egy vagy két ékszer csipesszel, akkor nem csúszkál az ujjak között :) Véleményezte: Cecilie
Jó egyszerű karika
Karakter
Nagyon szép és egyszerű karika. Az 1mm vastagot nehéz felnyitni - úgyhogy a 0.8-as egyértelműen a kedvencem. Gyors szállítás - nagyon elégedett vagyok! Véleményezte: W
Karikák
Karakter
Nagoyn elégedett vagoyk a karikákkal, a két legkissebb méretet vettem, és tökéletesek voltak. Egyszerű betenni, egy kis kézügyesség kell hozzá.
Nem ez az utolsó alkalom hogy itt vásárolok.
Véleményezte: Lone
Karakter
A karika olyan, amilyennek lennie kell, szép, és gyorsan megfkaptam. Bár nehéz volt kinyitni, de egy toll sokat segít.

Nagyon örülök neki, és nem is vettem ki mióta megkaptam. Gondolkozom, hogy még veszek párat.

Véleményezte: Matilde
kicsit nehéz újra lecsukni
Karakter
nagyon jó meg minden, de iszonyat nehéz volt lecsukni: Ezt leszámítva elég jó Véleményezte: katrina
Színes septum
Karakter
Nagoyn szép a színes. Az egyetlen ami zavaró, az a kemény és éles végei. A karikának, amit eddig hordtam, kerekek voltak a végei, és ez érezhető. Amikor a nyílás nekinyomódik az orrnak, az tud fájni egy picit... Véleményezte: Caroline
Végtelen karikák
Karakter
Gyors szállítás! Szép és egyszerű karika. Véleményezte: Endeløse ringe
Szuper jó :D
Karakter
Szerintem nagyon jól néz ki és könnyen be lehet tenni :D Véleményezte: Julius
Kicsit nehéz lezárni
Karakter
Kicsit nehéz volt lezárni Véleményezte: Silje
Egészen fantasztikus
Karakter
Nagoyn imádom a fülbevalóimat, és a szállítás is kiválló volt! Véleményezte: Juliane
Amilyennek szerettem volna
Karakter
Elégedett vagyok :) Véleményezte: Henriette
Jó ezen az áron
Karakter
Szép és olcsó ékszer. Bár nehéz felnyitni és lezárni. A karikát nem leeht teljesen lezárni, úgyhogy van egy látható rés a végei között. Véleményezte: Sofie
Szupár szállítás
Karakter
Nagyon gyorsan emgkaptam, aminek nagyon örültem! De rossz méretet rendeltem, úgyhogy sajnos nem tudom használni.. Véleményezte: Liv
Jó minőség
Karakter
NAgoyn jó a minősége, és angoyn gyorsan meg is érkezett. Kicsit nehéz összecsukni, amúgy egy angoyn jó karika, amit minden nap ahsználok! Tudom ajánlani! Véleményezte: A
Jó minőség
Karakter
A legkisebb átmérőjűt vettem (6 mm) és 1 mm vastagot. A minősége fantasztikus. Könnyű nyitni, nehéz zárni - kell hozzá egy ékszer csipesz. De én csak nyitva hagyom, és a nyitott részét a fülem hátuljához fordítom. Az egyik legkényelmesebb fülbevaló, amim valaha is volt. Véleményezte: L. A.
Írd le véleményedet
Értékelés: Egyszerű végtelen karika
Hogyan értékeled ezt a terméket? *
  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Karakter
Vásárlóink képei

Szerezz be egy 10%-os kedvezményre jogosító kupont, amit a következő rendelésednél használhatsz fel. Mindössze annyit kell tenned, hogy feltöltessz egy képet a korábban nálunk vásárolt termékeidről.

Vásároltál nálunk, és megszeretnéd mutatni másoknka? Akkor itt lehetőséged van három darab kép feltöltésére. Ha ékszerekről van szó, akkor egyértelműen olyan képet tölts fel, amin hordod az ékszert.
Ennek az oldalnak a célja, hogy meghozd a többi vásárlónak a kedvét a szóbanforgó termékre, úgyhogy előnyben részesítjük a jóminőségű képeket.

Emailben küldünk egy 10%-os kupon kódot, minden elfogadható képért.

Szállítás

A BodyMod.hu-nál arra törekszünk, hogy vásárlóink elégedettek és boldogak legyenek. Akkor lesz valaki elégedett és boldog, ha jó élményt szerez. Ezért kínálunk egy napos szállítást, és 30 napos elállási jogot vásárlóinknak. Az egyetlen elvárásunk az, hogy a visszatérintendő terméket ne vedd ki az eredeti, zárt csomagolásból, hiszen nemértékesíthetünk újra használt ékszereket.
Ne feledd, hogy ha megrendelésedet időben leadod, akkor csomagodat még aznap feladjuk (munkanapokon, hétfőtől péntekig). Ha több mint 6.200 Ft-ért vásárolsz, akkor a szállítás ingyenes.
Átlában standard levélként adjuk fel a csomagokat, így nem kell azon izgulnod, hogy otthon leszel-e, amikor megérkezik csomagod. - A csomagot egyenesen a postaládádba kézbesítik, úgyhogy bizonyosodj meg arról, hogy a rendeléskor megadott név tisztán és egyértelműen szerepel a postaládán. Kérünk, hogy arra is legyél figyelmes, hogy a címet pontosan add meg.

Ha kérdésed van a szállítással vagy visszatérítéssel kapcsolatban, akkor ne fogd vissza magad. Vedd fel velünk a kapcsolatot kapcsolat felvételi űrlapunkon keresztül - Egy leadott rendeléssel kapcsolatban van szükséged információra? Akkor add meg rendelési számodat, hogy minél gyorsabban tudjunk segíteni.

Upload images for this product