• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

6 Item(s)

oldalanként

6 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Fültágító csomagajánlataink

Fültágító szettek | Fültágító készletek

Ha a tágítás mellett döntöttél, akkor csomagajánlataink a legmegfelelőbbek számodra. Egy egész tágító készletet vásárolhatsz, sokkal alacsonyabb áron, mintha egyesével vásárolnád meg tágítóidat. Amikor csomagjaink közül választassz, akkor egyszerűen válassz egy olyan csomagot, ahol a tágítók mérete a csomagban a te jelenlegi méretednél kezdődnek. Esetleg olyan méretnél tartassz, ahol a csomagban található tágítókkal a természetes tágítás nem lenne lehetséges? Akkor mindig van lehetőséged a különböző méretű tapereink közül vásárolni a csomagodhoz. 

Ha plédául jelenleg 6 mm-es a tágítód, és tovább szeretnéd tágítani, viszont a 8 mm-es tágító használata túl sok lenne, akkor vásárolhatsz egy 7mm-es tapert, ami kevésbé erőlteti meg fülcimpádat. Ugyanígy van lehetőséged 9 mm-es taperek megvásárlására is.

Különböző csomagajánlataink

Most lehetőséged van taper szettek és készletek megvásárlására különböző színekben és stílusokban. A két legnépszerűbb taper stílusban vásárolhatsz csomagokat, egyenes és spirál taper csomagjaink közül válogathatsz. Ha az egyenes taper csomagjaink közül választassz, akkor lehetőséged van orvosi acélból készült taperek beszerzésére. Ez a csomag több méretet tartalmaz, mint többi csomagunk. Ha akril tapereinkre esik választásod, akkor több csomag méret között válogathatsz.

Ha spirál tapereink mellett döntessz, akkor tudnod kell, hogy a csomagokban kapható legkisebb spirál 2 mm-nél kezdődik. Szóval ha a legkisebb, 1,6-os méretre van szükséged, akkor lehetőséged van rá, hogy azt külön megvásárold.

Függetlenül attól, hogy melyik stílusú taperre esik választásod, csomagjaink megvásárlásakor lehetőséged van arra, hogy te válogasd össze tágítóid színét, ahogy ezt akkor is tehetnéd, ha egyenként vásárolnád meg őket. Erre orvosi acél tágítók esetén természetes nincs lehetőség.