• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

9 Item(s)

oldalanként

9 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Nyelv piercing csomagajánlataink

Nyelv piercing szettek | Nyelv piercing készletek

Vásárolj nyelv piercingeket okosan. Nyelv piercing csomagjaink vásárlásával rengeteg pénzt spórolsz meg, miközben egy egész készlet nyelv piercingre teszel szert. Amikor kihasználod csomagajánlatainkat, akkor többet kapsz pénzedért. Nyelv piercing csomagjaink 4-8 piercinget tartalmaznak csomagonként, attól függően hogy milyen fajtát választassz. Csomagjainkban a piercingek darab ára hihetetlenül alacsony. 

Műanyagból készült nyelv piercingek

Többféle csomagunk van, amelyek műanyagból kiészült nyelv piercinget tartalmaznak, de a legnépszerűbb csomagunk az, amelyik 6 darab sötétben világító piercinget tartalmaz. Ebben a csomagban 6 gyönyörű színű piercinget kapsz, amelyek világítanak a sötétben. Ezekkel a darabokkal biztosan felhívod magadra a figyelmet. Emellett az akril anyag nem károsítja a fogakat, így ha véletlen ráharapnál a golyóra, akkor nem a fogad, hanem a golyó fog előbb eltörni.

Ha nagyon puha műanyagból készült nyelv piercingre vágysz, akkor nézd meg csomagajánlatunkat, mely 8 darab teflonból készült piercinget tartalmaz, melyek természetesen különböző színűek. A teflon az egy nagyon puha anyag, amelynek használata nagyon kényelmes, miközben nem károsítja a fogakat.

Fémből készült nyelv piercingek

Ha a nyelv piercingek hard core felhasználója vagy, akkor lehet hogy jobban vágysz egy fémből készült piercingre. Itt is sok lehetőség közül válogathatsz, de az egyik legnépszerűbb az az orvosi fémből készült szárat 7 darab hozzátartozó golyóval tartalmazó csomagunk, melyben mindegyik golyó különböző színű kővel van díszítve.

Ha nagyon jó minőségre vágysz, akkor azt az 5 darab titánium bevonatú nyelv piercinget tartalmazó csomagunkat ajánljuk, melyben az ékszerek különböző színűek.  Ebben a csomagban 5 darab fantasztikus minőségű teljes nyelv piercinget találsz titánium bevonattal, gyönyörűen fénylő színekben. A nyelved biztosan megköszöni ha ezt a csomagot választod.