• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

33 Item(s)

oldalanként

33 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Olcsó piercingek és csomagajánlatok

Mindenki szeret olcsó piercingeket vásárolni, de ez nem mindig lehetséges, ha jó minőségű piercinget szeretnénk, megbízható helyről és magas színvonalú kiszolgálással. Nálunk, a BodyMod.hu-n ezt mind megtalálhatod egyhelyen: minőség, megbízhatóság, színvonal. Csomagajánlatainkkal most sok pénzt spórolhatsz meg, vásárolj most. 

A legolcsóbb piercingek

Amikor csomagajánlataink közül vásárolsz, akkor abban biztos lehetsz, hogy iszonyat sok pénzt spórolsz meg. Egy jobb raktárrendszerrel biztosítjuk alacsony árainkat, anélkül hogy ez a minőség vagy szolgáltatás kárára menne. Ez annyit jelent, hogy a Thaiföldről vagy az Egyesült Államokból való vásárlás hátrányai nélkül tudsz hozzájutni olcsó piercingekhez.

Vásárolj nagy tételben és spórolj

Csomagajánlatainkban egy biztosan közös, ha egy egész készletet vásárolsz ugyanabból a fajtából , akkor nagyon olcsón jutsz piercingedhez. Például 8 nyelv piercing vásárlása esetén a darab ár hihetetlenül alacsony. Mi történik ha nincs szükséged 8 nyelv piercingre? A válasz egyszerű: Megtarthatod őket arra az esetre, ha ki szeretnéd cserélni piercingedet, vagy a barátokkal való közös rendelés is jó megoldás lehet.

Olcsó nyelv-, köldök-, ajak piercingek stb.

Ebben a kategóriában nem csak egyfatja piercinget találsz meg olcsón, csomagajánlatainkban megtalálhatod nyelv-, köldök-, ajak piercingedet sok más mellett. Folyamatosan bővülünk, így remélhetőleg megtalálod a számodra legmegfelelőbb csomagot. 

Ne feledd, hogy minden műanyagszárú piercingünket egyszerűen meg lehet rövidíteni. Tehát ha az olcsó köldök piercingek kicsit túl hosszúak, akkor egyszerűen a megfelelő méretre vághatod őket, majd egy fém golyót a szárra tekerve új menetet csinálhatsz mostmár megfelelő méretű piercingednek. Ezek után visszahelyezheted piercingedre a kívánt műanyag golyót. Ugyanezzel a módszerrel méretre szabhatod műanyagból készült nyelv- vagy ajak piercingjeidet is. 

Iratkozz fel az RSS Feed-re