Alkoholos fertőtlenítő kendő

Elérhetőség: Raktáron

130,00 Ft
Produktbeskrivelse
Részletek

Ez az alkoholos törlőkendő tökéletes a piercing lyuk és annak környékének fertőtlenítésére.

Ez egy egszer használatos törlőkendő, melyet nem ajánlunk piercing ékszerek tisztításra, hiszen nem minden ékszer tolerálja az alkoholt.

A kendő 70% izopropil-alkoholt és 30% vizet tartalmaz, és csak a gyógyulási időn kívüli piercingeken használható.

További Információ
További Információ
Termékszám Care-Prep-Pad
Darabszám 1 db
Elállási jog Igen
Vélemények
Customer Reviews (3)
Teljesen jó
Értékelés
Kicsit csalódtam, mert azthittem hogy nagyobb lesz. De fertőtlenítettem vele az ujjaimat és a piercing lyukat ahogy kell, úgyhogy nem volt vele probléma. Véleményezte: Elives
Használ
Értékelés
Használ amikor új piercinget csináltatsz és le kell törölni a folyadékot, ami kijön a lyukból, egyáltalán nem fáj.
Tudom ajánlani azoknak, akiknek gyulladásra hajlamos a piercingjük, vagy csak el szeretnék távolítani a beszáradt "folyadékot".
Véleményezte: Michelle
szuper jó termék
Értékelés
Ezek az alkoholos törlőkendők nagyon jók, amikor ki kell cserélni a piercinget. A piercinget és a piercinglyukat is meg leeht vele tisztítani. Így teljesen tiszta a piercing csere. A szaga nem túl jó, mert nagyon alkohol szaga van, de persze egy alkoholos törlőkendőről van szó :-) jó termék jó áron Véleményezte: Camilla Læntver
Írd le véleményedet
Értékelés: Alkoholos fertőtlenítő kendő
Hogyan értékeled ezt a terméket? *
  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Értékelés
Vásárlóink képei

Szerezz be egy 10%-os kedvezményre jogosító kupont, amit a következő rendelésednél használhatsz fel. Mindössze annyit kell tenned, hogy feltöltessz egy képet a korábban nálunk vásárolt termékeidről.

Vásároltál nálunk, és megszeretnéd mutatni másoknka? Akkor itt lehetőséged van három darab kép feltöltésére. Ha ékszerekről van szó, akkor egyértelműen olyan képet tölts fel, amin hordod az ékszert.
Ennek az oldalnak a célja, hogy meghozd a többi vásárlónak a kedvét a szóbanforgó termékre, úgyhogy előnyben részesítjük a jóminőségű képeket.

Emailben küldünk egy 10%-os kupon kódot, minden elfogadható képért.

Szállítás

A BodyMod.hu-nál arra törekszünk, hogy vásárlóink elégedettek és boldogak legyenek. Akkor lesz valaki elégedett és boldog, ha jó élményt szerez. Ezért kínálunk egy napos szállítást, és 30 napos elállási jogot vásárlóinknak. Az egyetlen elvárásunk az, hogy a visszatérintendő terméket ne vedd ki az eredeti, zárt csomagolásból, hiszen nemértékesíthetünk újra használt ékszereket.
Ne feledd, hogy ha megrendelésedet időben leadod, akkor csomagodat még aznap feladjuk (munkanapokon, hétfőtől péntekig). Ha több mint 6.200 Ft-ért vásárolsz, akkor a szállítás ingyenes.
Átlában standard levélként adjuk fel a csomagokat, így nem kell azon izgulnod, hogy otthon leszel-e, amikor megérkezik csomagod. - A csomagot egyenesen a postaládádba kézbesítik, úgyhogy bizonyosodj meg arról, hogy a rendeléskor megadott név tisztán és egyértelműen szerepel a postaládán. Kérünk, hogy arra is legyél figyelmes, hogy a címet pontosan add meg.

Ha kérdésed van a szállítással vagy visszatérítéssel kapcsolatban, akkor ne fogd vissza magad. Vedd fel velünk a kapcsolatot kapcsolat felvételi űrlapunkon keresztül - Egy leadott rendeléssel kapcsolatban van szükséged információra? Akkor add meg rendelési számodat, hogy minél gyorsabban tudjunk segíteni.

Customer Product Images

Upload images for this product