• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Akció a BodyMod.hu-n

A BodyMod.hu-n rengeteg különféle piercing akciót találsz. Gyakran van akciónk a gyönyörű mell piercingektől, egészen az úgynevezett fake piercingekig. Ezen az oldalon biztosan találsz kedvre való ajánlatot. Szánj időt promóciós termékeink megtekintésére, de ne túl sokat, hiszen akciós ajánlataink csak korlátozott ideig érvényesek.

Akciós piercingek fantasztikus áron

Mint már említettük, a BodyMod.hu-n rengetek akcióval várunk. Ezért azt javasoljuk, hogy tartsd szemedet webshoppunkon, hogy te legyél az első aki lecsaphat akciós termékeinkre. Rengeteg pénzt meg tudsz spórolni, ha kihasználod akciós ajánlatainkat. Bizony, ha szemmel tartod akciós kínálatunkat, akkor nagyon jó üzletet csinálhatsz.

Annak ellenére hogy akciós termékeink nagoyn olcsóak, biztosítjuk hogy minőségük ugyanannyira kiváló, mint normál áron kapható termékeinké. Ezért nyugodtan megrendelheted akciós termékeinket, anélkül hogy attól kéne tartanod, hogy rossz minőségűek lennének. Amikor új piercing ékszert vásárolsz, akkor érdemes fontolóra venned néhány ápolószer beszerzését is. Amikor kicseréled piercingedet, akkor nagyon fontos, hogy alaposan megtisztítsd a piercing lyukat, annak érdekében, hogy ne gyulladjon be vagy fertőződjön el. Ápolószereink közt mindent megtalálsz, ami egy egészséges piercing karbantartásához szükséges lehet. 

Akció különféle peircingekre

Akciós oldalunkon rendszeresen és gyakran találsz piercingeken fantasztikus alacsony áron. Ezért nálunk szinte mindig taláhatsz nagyon olcsó piercingeket. Tekintsd meg akciós modelljeinket, melyeken rengeteg pénzt megspórólhatsz. Mindenki izlése számára tartogatunk valamit. Ha szereted gyakran cserélgetni piercing ékszereidet, akkor használd ki akciós ajánlatainkat, hogy ne kelljen mindig teljes árat fizetned.

Ha nem találsz kedvedre valót akciós oldalunkon, akkor tekintsd meg kiárusításon lévő termékeinket. Kiárusításon lévő termékeinkre még akciós termékeinknél is nagyobb kedvezmény van. 

Szükséged van egy jó ajándék ötletre?

Hivatalos vagy egy születésnapi buliba, de nem tudod hogy milyen ajándékot vigyél? Akkor tekintsd meg akciós termékeinket, amik közt biztosan megtalálod a megfelelő ajándékot. Ha barátod/barátnőd kedveli a peircingeket és mindent ami a peircingekkel kapcsolatos, akkor biztosan nagyon fog örülni egy új peircing ékszernek.

Reméljük hogy megtalálod a neked való akciós ajánlatot.

Iratkozz fel az RSS Feed-re